OVER ONS

 

 

Aandrijftechniek TSL heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de import en distributie van lager –en aandrijfcomponenten.

Door onze ruime ervaring, flexibiliteit, snelheid, persoonlijke benadering en dienstverlenend handelen, leveren wij binnen onze productgroepen een breed assortiment aan afnemers in de handel en industrie.

Aandrijftechniek TSL en het  MILIEU

Het milieubeleid van Aandrijftechniek TSL VOF heeft ten doel om door middel  van duidelijke taak- en doelstellingen alle aspecten waar het bedrijf mee te maken heeft ten aanzien van milieueffecten op de omgeving te kunnen identificeren en te beoordelen.

 

Op het gebied van milieuzorg wordt een actief beleid gevoerd.

 

Wetgeving en milieueisen ten aanzien van product specificaties worden nageleefd. Tevens wordt er naar gestreefd te anticiperen op komende wetgeving en (klant)eisen.

 

Het milieubeleid richt zich op het uitsluiten van het gebruik van giftige stoffen, recycling van afval- en verpakkingsmateriaal en voorkomen van energieverspilling.

 

 

blue-globe-banner
DSCN1128 (1)

 

Aandrijftechniek TSL heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de import en distributie van lager –en aandrijfcomponenten.Door onze ruime ervaring, flexibiliteit, snelheid, persoonlijke benadering en dienstverlenend handelen, leveren wij binnen onze productgroepen een breed assortiment aan afnemers in de handel en industrie.Aandrijftechniek TSL en het MILIEUbannerHet milieubeleid van Aandrijftechniek TSL VOF heeft ten doel om door middel van duidelijke taak- en doelstellingen alle aspecten waar het bedrijf mee te maken heeft ten aanzien van milieueffecten op de omgeving te kunnen identificeren en te beoordelen.Op het gebied van milieuzorg wordt een actief beleid gevoerd.Wetgeving en milieueisen ten aanzien van product specificaties worden nageleefd. Tevens wordt er naar gestreefd te anticiperen op komende wetgeving en (klant)eisen.Het milieubeleid richt zich op het uitsluiten van het gebruik van giftige stoffen, recycling van afval- en verpakkingsmateriaal en voorkomen van energieverspilling.